LMF Eetweek: 2015 week 25

We hebben er een makkelijke eetweek van gemaakt deze week.
Paul en ik hebben allebei één keer gekookt, er is een keer patat gehaald, we hebben een dag uit de diepvries gegeten en we hebben vrijdag lekker wat besteld.

Maandag 15 juni
Vandaag heb ik weer eens tomatenrijst met rookworst gemaakt. Dat doet het altijd erg goed bij de kinderen en we kunnen er altijd makkelijk twee dagen van eten.
wk 25 ma
Dinsdag 16 juni
De kinderen hebben op dinsdag altijd een lange dag. Nynke gaat naar school en daarna naar de BSO en Lucas naar het kinderdagverblijf. Meestal zijn ze na zo’n dag te moe om goed te eten, maar vandaag hadden ze allebei trek in patat.
wk 25 di

Woensdag 17 juni
Vandaag hebben we de overgebleven tomatenrijst met rookworst van maandag opgewarmd.

Donderdag 18 juni
Er lag nog een flinke bak chili con carne in de diepvries, dus die heb ik lekker ontdooid vandaag. Ik vind het altijd zo makkelijk om uit de diepvries te eten! Even opwarmen, rijst erbij, een beetje verse koriander erover en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan!
wk 25 do
Vrijdag 19 juni
Nynke was vrij van school vandaag en Paul had ook een dagje vrij genomen.
We zijn lekker met z’n viertjes naar de dierentuin geweest. De kinderen hebben daarna pannenkoeken gegeten, Paul en ik hebben lamachun besteld.
wk 25 vr
Zaterdag 20 juni
Vandaag heeft Paul gekookt. Worstjes met gebakken aardappels en doperwtjes.
wk 25 za
Zondag 21 juni
Vandaag is het Vaderdag. Meestal betekend dat een uitgebreid ontbijt, maar omdat de kinderen altijd meteen honger hebben als ze wakker zijn en papa graag wil uitslapen op Vaderdag, is gezamenlijk ontbijten op zo’n dag en beetje lastig. Daarom heb ik er een Vaderdag lunch van gemaakt met zelfgemaakte hamburgers met alles erop en eraan.

wk 25 zo lunch