LMF Eetweek: 2015 week 24

Geen low carb Eetweek deze keer!
Na vier weken koolhydraat arm eten ben ik er klaar mee.
Ondanks dat ik me er heel goed bij voelde begon het KHA eten me toch tegen te staan. Niet vanwege het eten, maar  omdat er gewoon teveel tijd in ging zitten. Ik kookte meestal apart voor Paul en de kinderen, die niet low carb eten. Dubbel werk dus, en dubbele kosten voor de boodschappen.
Het is toch weer heerlijk om gewoon een enorme pan pasta te koken waar we met z’n vieren lekker twee dagen van kunnen smullen! Veel makkelijker én een stuk goedkoper!

De Eetweek heb ik vanaf deze week ook iets aangepast. Ik postte altijd alles wat ik elke dag at, maar laten we eerlijk zijn… een boterham met kaas of een gekookt eitje is nou niet echt interessant toch? Er ging alleen wel erg veel tijd zitten in het fotograferen en posten van al die boterhammen en crackers, tijd die ik liever besteed aan het schrijven van nieuwe recepten en leuke artikelen voor jullie!
Daarom post ik vanaf deze week alleen nog mijn avondmaaltijden in de Eetweek. Natuurlijk zal ik het wel even melden als ik iets interessants gegeten of gesnackt heb!

Maandag 8 juni: We aten vandaag gemarineerde kipfilet met geroosterde groenten uit de oven. De mannen hadden er gebakken aardappels bij, Nynke en ik gingen voor rijst.
wk24 ma
Dinsdag 9 juni / Woensdag 10 juni: Een groot voordeel van niet low carb eten is dat je pasta mag! Ik maakte samen met Nynke een grote pan macaroni met spekjes, gehakt en chorizo. Genoeg voor twee dagen, dus woensdag had ik een makkie!
wk24 di-wo
Donderdag 11 juni: De kinderen waren vandaag bij opa en oma en hebben daar ook gegeten. Voor LMF heb ik super lekkere pastasalade gemaakt. Die eten Paul en ik als de kinderen in bed liggen.
wk24 do
Vrijdag 12 juni: Wat was het een heerlijke dag vandaag! Heerlijk weer, dus lekker de hele dag in het zwembadje in de tuin gespeeld. ’s Avonds hebben we de bakplaat aangezet en lekker buiten gegeten. Héérlijk!
wk24 vr
Zaterdag 13 juni: Paprika kweker Enjoya.com  heeft een hele mooie nieuwe paprika waarvan ik er een aantal heb gekregen om iets lekkers mee te maken. Later deze week kun je alles over deze kleurrijke paprika lezen op de blog én post ik ook het recept wat ik ermee gemaakt heb!
wk24 za
Zondag 14 juni: Het is een echte zondag vandaag. Lekker rustig aan en geen echte maaltijden. We eten gewoon een boterhammetje wanneer we trek krijgen, eten een paar snacks tussendoor en voor het  avondeten gooien we lekker een pizza in de oven!
wk24 zo

2 gedachten over “LMF Eetweek: 2015 week 24”

  1. Blij dat je eetweek weer terug is. Daar kijk ik iedere week naar uit. Marianne, een paar weken geleden had je zelf low-carb crackers gemaakt. Ga je dat recept nog op je web-site zetten? Die zag er zo lekker uit.

Reacties zijn gesloten.