Wat gaat de tijd toch snel!
Eetweek 13 zit er al weer op en daarmee is ook maart al weer bijna voorbij.
Afgelopen week is er weer prima gegeten in huize Breukers. Deze week eens geen afhaalmaaltijden, maar gewoon netjes gekookt (al hebben we op donderdag wel een beetje gesmokkeld!).
Maandag 23 maart
08.30 uur: Ik begin de week lekker standaard! Een rijstwafel met kaas
12.30 uur: Heerlijk geluncht vandaag! Ik maakte soep van tuinerwtjes met verse munt. Het recept vind je hier!
17.30 uur: We eten vandaag lekker bij mijn ouders! Mijn moeder heeft één van mijn favoriete gerechten gemaakt: Kip kerrie ragout met vers fruit erbij. Het recept deel ik binnenkort met jullie!
Dinsdag 24 maart
08.45 uur: Vandaag ontbijt ik met mijn favoriet van dit moment. Overnight oats met banaan en geraspte pure chocolade. Echt zoooo lekker!
13.00 uur: Als lunch neem ik Griekse yoghurt met spelt cruesli en een flinke hoeveelheid honing, eigenlijk meer een ontbijtgerecht, maar ik had er gewoon zo’n trek in!
17.45 uur: Vanavond eten we gepaneerde stukjes kipfilet met gebakken aardappels en spinazie. Een groot succes bij de kids!
Woensdag 25 maart
09.00 uur: Lucas heeft in de winkel heerlijke kaasbolletjes uitgezocht. Normaal gesproken eet ik bijna nooit witbrood, maar deze kon ik niet weerstaan! Ik heb er dan ook maar meteen twee genomen….
12.00 uur: Lunchtijd! Lucas nam nog een kaasbolletje. Ik heb drie rijstwafels met avocado en een beetje tabasco genomen. Hmmmm!!
17.45 uur: Ik heb het al vaker gezegd…. Hollandse pot doet het erg goed hier thuis! Vandaag scoorde ik dus punten met draadjesvlees, gekookte aardappels met jus, verse boontjes en rode bietjes!
Donderdag 26 maart
09.00 uur: Lucas wilde weer eens iets in de blender maken. We hadden nog wat frambozen en blauwe bessen. Beetje jus en een banaan erbij en klaar was onze smoothie!
Leuke bijkomstigheid: Lucas wilde hem niet opdrinken vanwege de kleur… “Roze is voor meisjes, mama!” Nou ja zeg….
12.30 uur: Hier had ik vanmorgen al trek in! Yoghurt met cruesli en blauwe bessen.
17.30 uur: Eten koken schoot er vandaag bij in. Vanmiddag moesten we met het hele gezin naar de tandarts. Daarna hebben we lekker een paar diepvriespizza’s in de oven gegooid!
Vrijdag 27 maart
08.00 uur: Vandaag heb ik lekker een blogdagje voor LMF. Voor ik aan de slag ga ontbijt ik met een kom magere kwark met appel.
13.00 uur: Ik lunch met een paasgerechtje dat ik voor LMF maakte. Eitjes in bladerdeeg. Het recept verschijnt deze week op de blog!
19.30 uur: De kinderen hebben vandaag bij opa en oma gegeten. Paul en ik eten lekker rustig als de kinderen in bed liggen. Spaghetti Bolognese.
Zaterdag 28 maart
09.30 uur: Lekker laat ontbijten met magere kwark, banaan, pistache nootjes en héél veel honing! Dat is nog eens een goed begin van het weekend!
13.00 uur: Voor de lunch heb ik een gehalveerd stokbrood belegd met ham kaas, ui en een beetje oregano. Een paar minuten onder een hete grill en je hebt een heerlijk broodje!
16.30 uur: We eten lekker op tijd vandaag! Er is nog veel Bolognesesaus over van gisteren, dus die warmen we lekker op!
Zondag 29 maart
11.30 uur: Ik kom vandaag maar langzaam op gang. Pas na een paar koppen koffie begin ik een beetje wakker te worden. Mijn ontbijt is vandaag ook meteen mijn lunch. Een lekkere boterham met kaas, komkommer en tomaat.
17.00 uur: Wat is het toch heerlijk om een man te hebben die kan koken! Paul kookt vandaag ovenfrites met verse worst en rauwkost. Een prima afsluiter van deze eetweek!