LMF Eetweek: 2015 week 13

Wat gaat de tijd toch snel!
Eetweek 13 zit er al weer op en daarmee  is ook maart al weer bijna voorbij.
Afgelopen week is er weer prima gegeten in huize Breukers. Deze week eens geen afhaalmaaltijden, maar gewoon netjes gekookt (al hebben we op donderdag wel een beetje gesmokkeld!).

Maandag 23 maart
08.30 uur: Ik begin de week lekker standaard! Een rijstwafel met kaas
wk 13 ma ontbijt

12.30 uur: Heerlijk geluncht vandaag! Ik maakte soep van tuinerwtjes met verse munt. Het recept vind je hier!
tuinerwten soep 3
17.30 uur: We eten vandaag lekker bij mijn ouders! Mijn moeder heeft één van mijn favoriete gerechten gemaakt: Kip kerrie ragout  met vers fruit erbij. Het recept deel ik binnenkort met jullie!
wk 13 ma diner

Dinsdag 24 maart
08.45 uur: Vandaag ontbijt ik met mijn favoriet van dit moment. Overnight oats met banaan en geraspte pure chocolade. Echt zoooo lekker!
wk 13 di ontbijt

13.00 uur: Als lunch neem ik Griekse yoghurt met spelt cruesli en een flinke hoeveelheid honing, eigenlijk meer een ontbijtgerecht, maar ik had er gewoon zo’n trek in!
wk 13 di lunch

17.45 uur: Vanavond eten we gepaneerde stukjes kipfilet met gebakken aardappels en spinazie. Een groot succes bij de kids!
wk 13 di diner
Woensdag 25 maart
09.00 uur: Lucas heeft in de winkel heerlijke kaasbolletjes uitgezocht. Normaal gesproken eet ik bijna nooit witbrood, maar deze kon ik niet weerstaan! Ik heb er dan ook maar meteen twee genomen….
wk 13 wo ontbijt

12.00 uur: Lunchtijd! Lucas nam nog een kaasbolletje. Ik heb drie rijstwafels met avocado en een beetje tabasco genomen. Hmmmm!!
wk 13 wo lunch

17.45 uur: Ik heb het al vaker gezegd…. Hollandse pot doet het erg goed hier thuis! Vandaag scoorde ik dus punten met draadjesvlees, gekookte aardappels met jus, verse boontjes en rode bietjes!
wk 13 wo diner

Donderdag 26 maart
09.00 uur: Lucas wilde weer eens iets in de blender maken. We hadden nog wat frambozen en blauwe bessen. Beetje jus en een banaan erbij en klaar was onze smoothie!
Leuke bijkomstigheid: Lucas wilde hem niet opdrinken vanwege de kleur… “Roze is voor meisjes, mama!” Nou ja zeg….
wk 13 do ontbijt

12.30 uur: Hier had ik vanmorgen al trek in! Yoghurt met cruesli en blauwe bessen.
wk 13 do lunch

17.30 uur: Eten koken schoot er vandaag bij in. Vanmiddag moesten we met het hele gezin naar de tandarts. Daarna hebben we lekker een paar diepvriespizza’s in de oven gegooid!
wk 13 do diner

Vrijdag 27 maart
08.00 uur: Vandaag heb ik lekker een blogdagje voor LMF. Voor ik aan de slag ga ontbijt ik met een kom magere kwark met appel.
wk13 vr ontbijt

13.00 uur: Ik lunch met een paasgerechtje dat ik voor LMF maakte. Eitjes in bladerdeeg. Het recept verschijnt deze week op de blog!
gebakken ei in bladerdeeg1
19.30 uur: De kinderen hebben vandaag bij opa en oma gegeten. Paul en ik eten lekker rustig als de kinderen in bed liggen. Spaghetti Bolognese.
wk13 vr diner

Zaterdag 28 maart
09.30 uur: Lekker laat ontbijten met magere kwark, banaan, pistache nootjes en héél veel honing! Dat is nog eens een goed begin van het weekend!
wk13 za ontbijt

13.00 uur: Voor de lunch heb ik een gehalveerd stokbrood belegd met ham kaas, ui en een beetje oregano. Een paar minuten onder een hete grill en je hebt een heerlijk broodje!
wk13 za lunch

16.30 uur: We eten lekker op tijd vandaag! Er is nog veel Bolognesesaus over van gisteren, dus die warmen we lekker op!

Zondag 29 maart
11.30 uur: Ik kom vandaag maar langzaam op gang. Pas na een paar koppen koffie begin ik een beetje wakker te worden. Mijn ontbijt is vandaag ook meteen mijn lunch. Een lekkere boterham met kaas, komkommer en tomaat.
wk 13 zo ontbijt

17.00 uur: Wat is het toch heerlijk om een man te hebben die kan koken! Paul kookt vandaag ovenfrites met verse worst en rauwkost. Een prima afsluiter van deze eetweek!
wk 13 zo diner