Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan
- 12 oesters
- 40 gram knoflookboter
- 10 gram panko (grof broodkruim)
- 20 gram geraspte verse Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel gehakte verse peterselie
- eetlepel citroensap
- Laat de ovengrill warm worden
- Maak de oesters open en leg ze op de schelp op een bakplaat
- Smelt de knoflookboter in de magnetron en verdeel over de oesters
- Meng de panko met de Parmezaanse kaas en peterselie
- Verdeel het kaasmengsel over de oesters
- Zet de bakplaat ca. 5 minuten onder de hete grill, of tot de kaas gesmolten is en een bruin korstje krijgt
- Schik de oesterschelpen op een bord of schaal en besprenkel met citroensap
- Serveer direct
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gegratineerde-oesters-knoflookboter-en-parmezaan/
3.5.3226