200 gram diepvries spinazie, ontdooid en uitgeknepen
200 gram feta, verkruimeld of in kleine blokjes
50 gram pijnbompitten
50 gram boter of margarine, gesmolten
1 pak vers filodeeg
Peper en zout
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bekleed een bakblik met bakpapier
Meng in een bak de spinazie, feta en pijnboompitten
Voeg flink wat peper en zout toe
Haal het filodeeg uit de verpakkingen snijd de deegvellen in stukken van ca. 10 x 6 cm
Bestrijk telkens een vel met gesmolten boter en leg er een ander deegvel bovenop
Bestrijk de randen met gesmolten boter en verdeel een schepje vulling aan de onderkant van het deegvel. Laat aan de zijkanten 2 cm vrij rol het deeg op terwijl je de zijkanten naar binnen vouwt
Leg de rolletjes op het bakblik en bestrijk met gesmolten boter
Schuif het bakblik in de oven en laat de rolletjes in ca. 25 gaar en goudbruin worden
Serveer warm
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/filorolletjes-met-spinazie-en-feta/