Zalm bombe met garnalen
- 300 gram hollandse garnalen
- 4 eetlepels whiskysaus
- 250 gram gerookte zalm
- 2 eetlepels fijngehakte dille
- Extra nodig: 4 kleine schaaltjes of koffiekopjes, plastic folie
- Meng de garnalen met vier eetlepels whiskysaus en de gehakte dille
- Bekleed de kopjes of schaaltjes met plastic folie
- Bekleed ze daarna met plakjes gerookte zalm. Laat de randen iets overhangen
- Verdeel de garnalen over de kopjes en druk iets aan
- Vouw eerst de zalm terug over de garnalen
- Vouw daarna de plastic folie eroverheen en druk goed aan
- Laat minstens een uur in de koelkast koud worden
- Vouw voor het serveren het plasticfolie terug en zet de kopjes ondersteboven op een bordje
- Til het kopje voorzichtig op terwijl je de folie vasthoud
- Verwijder als laatste de folie en garneer met een takje dille
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/zalm-bombe-met-garnalen/
3.2.2925