Sinterklaasfudge met chocopepernoten en schuimpjes
- 1 blikje gezoete gecondenseerde melk
- 200 gram melkchocolade
- 200 gram pure chocolade
- 150 chocolade pepernoten
- 150 gram Sinterklaas schuimpjes
- Bekleed een brownie vorm of lage ovenschaal met bakpapier of plasticfolie
- Verwarm de gecondenseerde melk op laag vuur in een pannetje
- Breek de chocolade in stukjes en laat smelten in de warme melk
- Blijf roeren zodat het niet gaat aanbranden
- Hak intussen de pepernoten en schuimpjes grof (houd er een paar achter om straks bovenop de fudge te leggen)
- Neem de pan van het vuur en spatel de gehakte pepernoten en schuimpjes door het chocolademengsel
- Giet het mengsel in de brownie vorm en strijk glad met een lepel
- Druk de achtergehouden pepernoten en schuimpjes bovenop de fudge
- Zet de Sinerklaasfudge minstens een uur in de koelkast om op te stijven voor je hem in blokjes snijd
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/sinterklaas-fudge-chocopepernoten-en-schuimpjes/
3.5.3208