Notenrotsjes met pistache en cranberry's
- 350 gram melkchocolade
- 100 gram ongezouten gepelde pistachenoten
- 100 gram witte amandelen, ongezouten
- 75 gram gedroogde cranberries
- Breek of hak de chocolade in stukjes en doe in een magnetronbestendige schaal
- Laat de chocolade in magnetron smelten op 600 Watt. Roer de chocolade telkens na één minuut door tot hij volledig gesmolten is
- Hak intussen de pistachenootjes, amandelen en cranberries tot kleine stukjes
- Roer het notenmengsel goed door de gesmolten chocolade en zet tien minuten in de koelkast
- Bedek een plaat, bord of snijplank met bakpapier
- Schep met een lepel kleine bergjes van het chocolademengsel op het bakpapier
- Laat in de koelkast verder uitharden
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/notenrotsjes-met-pistache-en-cranberrys/
3.2.2807