Wraps met spinazie en geitenkaas
- 30 gram pijnboompitten
- 200 gram spinazie
- 125 gram kastanjechampignons, grof gehakt
- 1 klein uitje, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 70 gram zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- 2 tortilla wraps
- Flinke hand geraspte pittige geitenkaas
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren. Laat ze afkoelen op een velletje keukenpapier
- Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook even aan
- Voeg de champignons toe en bak even mee
- Doe de spinazie, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes erbij en roerbak alles tot de spinazie is geslonken
- Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de tortilla wraps
- Rol de wraps stevig op en leg ze met de vouwkant naar beneden op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas
- Zet de wraps voor ca. 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/wraps-spinazie-en-geitenkaas/
3.5.3208