Indisch stoofpotje uit de slowcooker
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 3-4 personen
Ingrediënten:
  • 750 gram runderlappen
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 1 Spaanse peper
  • 1 rode paprika
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • ½ theelepel van de volgende kruiden: chilivlokken, kurkuma, koriander, gemberpoeder, komijnpoeder en cayennepeper
Bereiden:
  1. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout
  2. Hak de knoflook fijn, snipper de ui, snijd de peper fijn en de paprika in blokjes
  3. Verhit wat olie in een pan en bak het vlees rondom bruin
  4. Voeg de gesneden groente, knoflook en peper toe en bak even mee
  5. Doe alles in de slowcooker en voeg de kokosmelk, azijn, ketjap en kruiden toe
  6. Meng even door elkaar en zet de slowcooker op de lage stand voor 5-6 uur of tot het vlees goed zacht is
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/indisch-stoofpotje-slowcooker-foodblogswap/