Mix de tahin en het vanille extract erdoor tot je een glad mengsel krijgt
Voeg nu de bloem, bakpoeder en het zout toe en meng op de lage stand snel tot een licht kruimelig deeg
Kneed het deeg tot een bal en wikkel in plasticfolie
Leg het deeg minstens een uur in de koelkast
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
Meng de sesamzaadjes met de kristalsuiker
Rol ca. 24 bolletjes van het koekjesdeeg en haal deze door de sesamzaadjes
Leg de balletjes 2,5 cm uit elkaar op de bakplaat
Laat de koekjes in 12-15 minuten gaar worden in de oven
Neem de bakplaat uit de oven en laat de koekjes een minuut of tien afkoelen voor je ze van de bakplaat haalt. De koekjes zijn erg zacht als ze net uit de oven komen.
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/sesamkoekjes-met-tahin/