Snelle Monchou taart in een glas
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4 personen
Ingrediƫnten:
  • 150 ml slagroom
  • 100 gram Monchou, op kamertemperatuur
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 40 gram basterdsuiker
  • 8 Bastogne koeken
  • 400 gram kersen taartvulling
  • 40 gram pure chocolade
Bereiden:
  1. Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en vanillesuiker
  2. Mix de Monchou door de slagroom tot je een glad mengsel hebt
  3. Verkruimel de Bastogne koeken en verdeel over vier glazen of schaaltjes
  4. Verdeel het Monchou mengsel over de koekkruimels en strijk en beetje glad met de achterkant van een lepel
  5. Schep de kersenvlaai vulling op het Monchou mengsel
  6. Hak de chocolade grof en strooi over de kersen
  7. Laat de glaasjes een half uurtje in de koelkast koud worden voor je ze serveert
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/monchou-taart-in-een-glas/