Snelle Monchou taart in een glas
- 150 ml slagroom
- 100 gram Monchou, op kamertemperatuur
- 1 zakje vanillesuiker
- 40 gram basterdsuiker
- 8 Bastogne koeken
- 400 gram kersen taartvulling
- 40 gram pure chocolade
- Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en vanillesuiker
- Mix de Monchou door de slagroom tot je een glad mengsel hebt
- Verkruimel de Bastogne koeken en verdeel over vier glazen of schaaltjes
- Verdeel het Monchou mengsel over de koekkruimels en strijk en beetje glad met de achterkant van een lepel
- Schep de kersenvlaai vulling op het Monchou mengsel
- Hak de chocolade grof en strooi over de kersen
- Laat de glaasjes een half uurtje in de koelkast koud worden voor je ze serveert
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/monchou-taart-in-een-glas/
3.5.3208