Gevulde bladerdeeg lollies
- 2 rollen koelvers bladerdeeg (Tante Fanny’s)
- geraspte kaas
- kleine blokjes boterhamworst, ham of salami
- 20 cake pop stokjes
- 1 ei, losgeklopt
- Extra nodig: uitsteekvormpjes
- Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
- Rol het deeg uit en steek er 40 sterren (of andere vormpjes) uit
- Leg op iedere ster een cakepop stokje en druk een klein beetje aan
- Doe een beetje geraspte kaas en boterhamworst op de ster (een theelepel is voldoende) en leg er een andere ster bovenop
- Druk de puntjes zachtjes op elkaar met je vingers.
- Gebruik een ander cake pop stokje om de twee deegsterren op elkaar te drukken. Druk vooral goed aan rondom het stokje, zodat dit goed blijft zitten.
- Leg de sterren op de bakplaat en bestrijk met het losgeklopte ei
- Laat de bladerdeeg lollies in ca. 12 minuten gaar bakken in de oven
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gevulde-bladerdeeg-lollies/
3.5.3208