Champignons in sherry-roomsaus
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4
Ingrediƫnten:
  • 500 gram kastanjechampignons, in kwarten gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 150 ml room
  • 2 borrelglaasjes sherry
  • 4 eetlepels vers gehakte peterselie
Bereiden:
  1. Verhit wat boter of olie in een grote koekenpan
  2. Doe de champignons, ui en knoflook tegelijk in de pan en laat even bakken.
  3. Voeg, als het vocht uit de champignons begint te komen, de room en sherry toe
  4. Laat inkoken tot je de saus dik genoeg vindt (ca. 5 minuten)
  5. Roer de gehakte peterselie erdoor en breng op smaak met peper en zout
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/champignons-in-sherry-roomsaus/