Spicy garnalen met rode curry
- 500 gram rauwe, gepelde garnalen (diepvries)
- stukje gember van ca. 2,5 cm, fijngehakt
- 2 flinke tenen knoflook, gehakt
- 1 klein uitje, gesnipperd
- 1 stengel citroengras (sereh) van ca. 10 cm, fijngehakt
- 3 eetlepels gehakte verse koriander
- 2 eetlepels vissaus
- 2 eetlepels rode currypasta
- wokolie of olijfolie
- meng in een kom de gember, knoflook, ui, citroengras, 2 eetlepels koriander en de vissaus tot een marinade
- Schep de garnalen erdoor en laat minstens één uur in de koelkast marineren
- Verhit de olie in een wok en bak hierin de currypasta even aan (ca. 1 minuut)
- Voeg de garnalen toe en roerbak tot ze gaar zijn, ca. 4 á 5 minuten
- Garneer de garnalen met de overgehouden koriander en serveer met knapperig stokbrood
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/spicy-garnalen-met-rode-curry/
3.3.3077