Gevulde puntpaprika's
- 2 rode puntpaprika’s
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 150 gram basmatirijst, gekookt en een beetje afgekoeld
- 2 handen verse spinazie, gewassen
- 4 eetlepels gezeefde tomaten
- 3 eetlepels paneermeel
- Oijfolie
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Was de paprika’s en halveer ze in de lengte. Leg ze in een ovenschaal
- Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook
- Voeg de rijst toe en bak even mee
- Doe de spinazie erbij en bak mee tot hij geslonken is
- Roer de gezeefde tomaten erdoor en breng op smaak met peper en zout
- Vul de paprikahelften hoog op met het rijstmengsel en bestrooi met de paneermeel
- Besprenkel met olijfolie en laat in ca. 30-35 minuten gaar worden in de oven
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gevulde-puntpaprikas/
3.3.3070