Gevulde puntpaprika's
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2-4
Ingrediënten:
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 150 gram basmatirijst, gekookt en een beetje afgekoeld
  • 2 handen verse spinazie, gewassen
  • 4 eetlepels gezeefde tomaten
  • 3 eetlepels paneermeel
  • Oijfolie
Bereiden:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Was de paprika’s en halveer ze in de lengte. Leg ze in een ovenschaal
  3. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook
  4. Voeg de rijst toe en bak even mee
  5. Doe de spinazie erbij en bak mee tot hij geslonken is
  6. Roer de gezeefde tomaten erdoor en breng op smaak met peper en zout
  7. Vul de paprikahelften hoog op met het rijstmengsel en bestrooi met de paneermeel
  8. Besprenkel met olijfolie en laat in ca. 30-35 minuten gaar worden in de oven
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gevulde-puntpaprikas/