Crockpot: Pulled pork
- ca. 800 gram varkensfricandeau
- 125 ml tomatenketchup
- ½ eetlepel Franse mosterd
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepel appelciderazijn
- ½ eetlepel worcestersaus
- 50 ml water
- ½ theelepel uipoeder
- ½ theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel chilipoeder
- ½ theelepel paprikapoeder
- Peper en zout naar smaak
- Leg het vlees in de crockpot
- Meng in een kom de overige ingrediënten goed door elkaar
- Giet het mengsel over het vlees
- Laat het vlees op de hoogste stand in ca. 4-5 uur gaar worden
- Trek het vlees met twee vorken uit elkaar
- Breng zo nodig extra op smaak met peper, zout of chilipoeder
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/crockpot-pulled-pork/
3.2.2925