Crockpot: Pulled pork
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4
Ingrediënten:
  • ca. 800 gram varkensfricandeau
  • 125 ml tomatenketchup
  • ½ eetlepel Franse mosterd
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 1 eetlepel appelciderazijn
  • ½ eetlepel worcestersaus
  • 50 ml water
  • ½ theelepel uipoeder
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel chilipoeder
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • Peper en zout naar smaak
Bereiden:
  1. Leg het vlees in de crockpot
  2. Meng in een kom de overige ingrediënten goed door elkaar
  3. Giet het mengsel over het vlees
  4. Laat het vlees op de hoogste stand in ca. 4-5 uur gaar worden
  5. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar
  6. Breng zo nodig extra op smaak met peper, zout of chilipoeder
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/crockpot-pulled-pork/