Clafoutis met frambozen van Anouk
- 65 gram bloem
- 2 eieren
- 160 ml melk
- 60 gram suiker + 1 flinke eetlepel voor het bestrooien van de bakvorm
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetlepel citroensap
- 250 gram (diepvries)frambozen
- Poedersuiker (voor garnering)
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Klop in een grote kom een glad beslag van de bloem, eieren, melk suiker, vanillesuiker en citroensap
- Bestrooi de bodem van een quichevorm of lage ovenschaal met 1 flinke eetlepel suiker
- Verspreid de frambozen over de vorm en giet het beslag hier overheen
- Zet in het midden van de oven en laat in ca. 30 minuten goudbruin en gaar worden
- Serveer warm, royaal bestrooid met poedersuiker
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/clafoutis-met-frambozen-van-anouk/
3.2.2925