Wraps met zongedroogde tomaat en basilicum

Met wraps als borrelhapje zit je eigenlijk altijd goed.
Ze zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel makkelijk te maken.

Deze wraps met zongedroogde tomaat en basilicum zijn prima van tevoren te maken. Bewaar ze gewoon in de koelkast tot je ze wilt serveren en snijd ze dan in plakjes.
Wraps snijd je trouwens het handigst met een gekarteld mes zoals een broodmes. Met een gewoon mes druk je ze sneller plat waardoor ze er minder mooi uitzien.

wraps met zongedroogde tomaat en basilicum 2 wraps met zongedroogde tomaat en basilicum 5

 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: ca. 30 stuks
Ingrediënten:
  • 4 maaltijd wraps
  • 2 kuipjes (400 gram) Monchou of andere roomkaas
  • 1 flinke teen knoflook
  • 150 gram zongedroogde tomaatjes
  • Handvol verse basilicumblaadjes
  • 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • Peper
Bereiden:
  1. Doe de roomkaas in een kom
  2. Hak de knoflook heel fijn (of pers uit), Snijd de tomaatjes klein en hak de basilicum grof
  3. Meng de knoflook, tomaatjes door en basilicum door de roomkaas
  4. Verdeel het roomkaasmengsel over de wraps en smeer uit
  5. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en wat peper
  6. Rol de wraps stevig op en verpak ze in plastic folie
  7. Laat ze mimimaal een half uur in de koelkast opstijven en snijd ze daarna met een gekarteld mes in plakjes

wraps met zongedroogde tomaat en basilicum 1