Verse curry in een handomdraai

Zoals je misschien wel weet ben ik helemaal niet van de kant en klaar maaltijden.
Ze zijn natuurlijk wel lekker makkelijk, maar zitten ook vol zout, suiker en andere toevoegingen die je echt niet op je bord wilt hebben.

Aan de andere kant ben ik wel weer van makkelijke en snelle maaltijden.
Daarom ben ik zo enthousiast over de nieuwe pasta- en currysauzen van Albert Heijn.
Ze zijn kant en klaar, maar toch vers en helemaal zonder toevoegingen. Het enige wat erin zit zijn groenten, kruiden en specerijen.
Door zelf ingrediënten als vlees, vis of extra groenten toe te voegen geef je je eigen draai aan je gerecht en zet je in een handomdraai een smakelijke én gezonde maaltijd op tafel.

Vorige week maakte ik al een lekker recept met een van de pastasauzen, deze week is de curry aan de beurt.
De currysauzen zijn verkrijgbaar in de smaken tikka masala met mais/gele paprika, spinazie/courgette, bloemkool en rode paprika.

Ik mocht de curry tikka masala uitproberen en dat was echt een succes.
In een kwartiertje was het eten klaar en het was nog heel erg lekker ook. De saus smaakte echt vers, alsof ik hem zelf gemaakt had. Absoluut een blijvertje!

Verse curry in een handomdraai
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 3-4 personen
Ingrediënten:
  • 300 gram gele rijst
  • 350 gram kipfilet in reepjes
  • 1 kleine courgette, in ¼ plakjes
  • 1 pot AH verse currysaus tikka masala mais/gele paprika
  • half bakje cherry tomaatjes, gehalveerd
  • amandelschaafsel en verse koriander (voor garnering)
Bereiden:
  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak hierin de kipreepjes gaar
  3. Doe de plakjes courgette erbij en bak ca. 2 minuten mee op hoog vuur
  4. Voeg de currysaus en de gehalveerde tomaatjes toe en laat alles goed doorwarmen
  5. Serveer de curry met de gele rijst en garneer met verse koriander en amandelschaafsel

Verse curry in een handomraai

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *