Mijn eerste eetweek na de vakantie zit er al weer op.
Het kost me dit jaar echt moeite om uit mijn vakantieritme te komen. De kinderen waren nog vrij, dus ik kon gelukkig rustig opstarten. De lunchtrommels, schooltassen en zwemlessen komen volgende week pas weer. Lees verder LMF Eetweek: 2017 week 35
Barbecue: Honing-balsamico champignons
Bij een barbecue draait het natuurlijk voornamelijk om vlees.
Maar wist je dat het ook heel lekker (en makkelijk) is om groenten op de barbecue klaar te maken? Lees verder Barbecue: Honing-balsamico champignons
LMF Eetweek: 2017 week 34
De eerste eetweek na onze vakantie zit er al weer op.
Maandag kwamen we weer thuis na twee weken in Toscane.
Meestal vind ik het wel fijn om weer thuis te zijn, maar deze vakantie had wat mij betreft best iets langer mogen duren. Lees verder LMF Eetweek: 2017 week 34
Uit de oude doos #1: Ovenschotel met vis, tomaat en kappertjes
Van mijn moeder kreeg ik een tijd geleden een oude doos met honderden oude receptenkaartjes. Echt een schatkistje vol met ouderwetse recepten.
Het leek me leuk deze oude recepten in een nieuw jasje te steken en zo ontstond het idee voor een nieuwe rubriek: ‘Uit de oude doos’. Lees verder Uit de oude doos #1: Ovenschotel met vis, tomaat en kappertjes
Romige fettuccine met champignons en spinazie
Soms heb je gewoon behoefte aan comfort food. En wat is er dan lekkerder dan een groot bord romige fettuccine? Lees verder Romige fettuccine met champignons en spinazie
Italiaanse kruidenboter
Ik ben echt fan van kruidenboter! Het is een van die dingen waar je alle kanten mee op kunt.
Het is heel makkelijk te maken en er is altijd wel een lekkere combi te bedenken die past bij de maaltijd die op tafel gaat zetten. Lees verder Italiaanse kruidenboter