Arretjestaart
- 200 gram roomboter
- 150 gram bruine suiker
- 1 zakje vanillesuiker (8gram)
- 2 eieren
- 5 eetlepels cacao
- 200 gram tarwe biscuitjes
- Bekleed de bodem en de randen van een kleine springvorm (ca. 18cm) met bakpapier
- Laat de boter zachtjes smelten in een steelpannetje en laat iets afkoelen
- Mix ondertussen de suiker, vanillesuiker, eieren en de cacao tot een schuimige massa
- Voeg de gesmolten boter toe en meng alles goed door elkaar. Zorg wel dat de boter niet heet meer is, anders gaan de eieren stollen
- Breek de biscuitjes in kleine stukjes en spatel door het botermengsel
- Stort het beslag in de springvorm en strijk glad
- Zet de arretjestaart in de koelkast en laat in ca. 2-3 uur opstijven
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/arretjestaart/
3.5.3226