Barbecue: Gegrilde honing-balsamico champignons
- 250 gram kastanje champignons
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 1 eetlepel honing
- 8-10 houten satéprikkers
- Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd de onderkant van de steeltjes
- Hak de knoflook fijn en meng in een afsluitbare bak met de olijfolie, balsamico azijn en honing
- Breng op smaak met peper en wat zout
- Voeg de champignons toe en schep om zodat ze volledig met de marinade bedekt zijn
- Dek de bak af en laat de champignons ministens een uur marineren in de koelkast
- Laat intussen de satéprikkers weken in water
- Neem de champignons uit de marinade en rijg ze aan houten satéprikkers
- Grill de spiesjes ca.3 minuten op een hete barbecue. Draai ze om en grill ze in nog eens 3 minuten verder gaar
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/9432-2/
3.5.3226