Kookboekrecept: Cannelloni met spinazie en ricotta uit 'Lukt altijd'
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 6 personen
Ingrediƫnten:
  • 1 pak cannelloni
  • 100 gram gehakte spinazie
  • 250 ricotta
  • 100 geraspte Parmezaanse kaas
  • 250 ml tomaten passata of gezeefde tomaten
  • 100 ml room
Bereiden:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Meng de ricotta met de spinazie en de Parmezaanse kaas en breng op smaak met zout en peper
  3. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel en leg ze in een ovenschaal
  4. Meng de passata met de room en giet het mengsel over de cannelloni
  5. Zet de schaal in de oven en bak de cannelloni in ca. 45 minuten gaar
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/kookboekrecept-cannelloni-met-spinazie-en-ricotta-uit-lukt-altijd/