Spruitjes met kerrie
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2-3 personen
Ingrediënten:
  • 500 gram spruitjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 uitje, in dunne halve ringen
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • ½ theelepel kurkuma
Bereiden:
  1. Schoon de spruitjes en kook ze in ca. 8 minuten beetgaar. Giet de spruitjes af.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan of wok
  3. Fruit de ui en knoflook even aan. Pas op dat de knoflook niet donker kleurt.
  4. Voeg de spruitjes en de kruiden toe en hussel alles dor elkaar
  5. Laat nog even goed doorwarmen en breng op smaak met peper en eventueel wat zout
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/spruitjes-met-kerrie/