Zalm bombe met garnalen
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4
Ingrediƫnten:
  • 300 gram hollandse garnalen
  • 4 eetlepels whiskysaus
  • 250 gram gerookte zalm
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • Extra nodig: 4 kleine schaaltjes of koffiekopjes, plastic folie
Bereiden:
  1. Meng de garnalen met vier eetlepels whiskysaus en de gehakte dille
  2. Bekleed de kopjes of schaaltjes met plastic folie
  3. Bekleed ze daarna met plakjes gerookte zalm. Laat de randen iets overhangen
  4. Verdeel de garnalen over de kopjes en druk iets aan
  5. Vouw eerst de zalm terug over de garnalen
  6. Vouw daarna de plastic folie eroverheen en druk goed aan
  7. Laat minstens een uur in de koelkast koud worden
  8. Vouw voor het serveren het plasticfolie terug en zet de kopjes ondersteboven op een bordje
  9. Til het kopje voorzichtig op terwijl je de folie vasthoud
  10. Verwijder als laatste de folie en garneer met een takje dille
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/zalm-bombe-met-garnalen/