Quesadilla met gerookte zalm en gruyère
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2-4 personen
Ingrediënten:
  • 2 tortilla maaltijd wraps
  • 150 gram warmgerookte zalm
  • 2 eetlepels gehakte dille
  • rasp van 1 citroen
  • Flinke hand geraspte gruyère kaas
Bereiden:
  1. Leg een wrap in een grote koekenpan
  2. Verdeel de zalm erover en vervolgens de dille, citroenrasp en de kaas
  3. Bestrooi met een klein beetje peper en leg de tweede wrap er bovenop
  4. Zet de pan op een laag vuurtje en tot de kaas begint te smelten en de onderste wrap krokant begint te worden, ca. 4 minuten. Pas wel op dat de tortilla niet aanbrandt
  5. Draai de quesadilla om met behulp van een groot pannendeksel of een bord om en laat voorzichtig terug de pan in glijden.
  6. Laat de quesadilla aan de andere kant nog ca. 3 minuten warm en knapperig worden
  7. Schuif de quesadilla voorzichtig op een snijplank en snijd in punten.
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/quesadilla-met-gerookte-zalm-en-gruyere/