Sinterklaasfudge met chocopepernoten en schuimpjes
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Ingrediƫnten:
  • 1 blikje gezoete gecondenseerde melk
  • 200 gram melkchocolade
  • 200 gram pure chocolade
  • 150 chocolade pepernoten
  • 150 gram Sinterklaas schuimpjes
Bereiden:
  1. Bekleed een brownie vorm of lage ovenschaal met bakpapier of plasticfolie
  2. Verwarm de gecondenseerde melk op laag vuur in een pannetje
  3. Breek de chocolade in stukjes en laat smelten in de warme melk
  4. Blijf roeren zodat het niet gaat aanbranden
  5. Hak intussen de pepernoten en schuimpjes grof (houd er een paar achter om straks bovenop de fudge te leggen)
  6. Neem de pan van het vuur en spatel de gehakte pepernoten en schuimpjes door het chocolademengsel
  7. Giet het mengsel in de brownie vorm en strijk glad met een lepel
  8. Druk de achtergehouden pepernoten en schuimpjes bovenop de fudge
  9. Zet de Sinerklaasfudge minstens een uur in de koelkast om op te stijven voor je hem in blokjes snijd
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/sinterklaas-fudge-chocopepernoten-en-schuimpjes/