- 2 plakjes waldkornbrood
- 1 teentje knoflook
- 200 gram kastanjechampignons, in kwarten
- 1 sjalotje, gesnipperd
- blaadjes van 3 takjes tijm
- handje geraspte Gruyère kaas
- Verwarm de grill van de oven voor en leg het brood op een bakplaat
- Halveer het knoflookteentje en wrijf het brood hiermee in
- Rooster het brood onder de grill aan beide kanten ca.2 minuten
- Verhit intussen wat olie of boter in een koekenpan en fruit het sjalotje even aan
- Voeg de champignons en de tijm toe en bak tot de champignons gaar zijn
- Breng op smaak met peper en zout en schep de paddenstoelen op het geroosterde brood
- Bestrooi met de geraspte Gruyère en schuif weer onder de grill tot de kaas gesmolten is
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/broodje-paddenstoelen-uit-de-oven/
3.5.3208