Notenrotsjes met pistache en cranberry's
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Ingrediënten:
  • 350 gram melkchocolade
  • 100 gram ongezouten gepelde pistachenoten
  • 100 gram witte amandelen, ongezouten
  • 75 gram gedroogde cranberries
Bereiden:
  1. Breek of hak de chocolade in stukjes en doe in een magnetronbestendige schaal
  2. Laat de chocolade in magnetron smelten op 600 Watt. Roer de chocolade telkens na één minuut door tot hij volledig gesmolten is
  3. Hak intussen de pistachenootjes, amandelen en cranberries tot kleine stukjes
  4. Roer het notenmengsel goed door de gesmolten chocolade en zet tien minuten in de koelkast
  5. Bedek een plaat, bord of snijplank met bakpapier
  6. Schep met een lepel kleine bergjes van het chocolademengsel op het bakpapier
  7. Laat in de koelkast verder uitharden
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/notenrotsjes-met-pistache-en-cranberrys/