Crunchy kipfilet met paprikachips
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4 personen
Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • 4 kleine kipfilets van ca. 120 gram per stuk
  • 125 gram paprika chips
Bereiden:
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een bakplaat licht in
  2. Verkruimel de chips grof en klop de eieren los met een vork
  3. Haal de kipfilet door het geklopte ei en vervolgens door de verkruimelde chips
  4. Druk de chips goed aan zodat ze blijven ‘plakken’
  5. Haal de kip nog een keer door het ei en weer door de verkruimelde chips voor een extra dikke crunchy laag
  6. Leg de gepaneerde kipfilets op de bakplaat en bestrooi met een beetje peper
  7. Laat de crunchy kip in ca. 25-30 minuten gaar worden in de oven. Keer halverwege
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/crunchy-kip-paprikachips/