Lekker lunchen: gevulde avocado met tonijnsalade
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2 personen
Ingrediënten:
  • 1 klein blikje tonijn (150 gram)
  • 1 ½ eetlepel crème fraîche
  • ½ theelepel worcestersaus
  • ½ rood uitje, gesnipperd
  • 1 flinke theelepel kappertjes
  • 2 eetrijpe avocado’s
Bereiden:
  1. Meng de tonijn met de crème fraîche, worcestersaus, ui en kappertjes door elkaar
  2. Breng de tonijnsalade op smaak met peper en zout
  3. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit
  4. Gebruik een eetlepel om voorzichtig het vruchtvlees los te maken van de schil
  5. Vul de avocado’s met de tonijnsalade
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/lekker-lunchen-gevulde-avocado-met-tonijnsalade/