Bestrooi het vlees met peper en zout en wentel door de bloem
Verhit wat boter in een braadpan en bak het vlees hierin snel aan beide kanten bruin
Schenk de wijn erbij en voeg heet water toe tot het vlees net onder staat
Doe de knoflook, laurier, kruidnagels, tijm,rode wijnazijn, ui en het bouillonblokje bij het vlees
Laat het vlees zachtjes gaar stoven met het deksel op de pan (ca. 2,5-3 uur)
Voeg zo nodig wat extra water toe
Neem het vlees wanneer het gaar is uit de pan en zet even apart
Verwijder met een schuimspaan de ui, laurier, tijm, knoflook en kruidnagel uit het vocht en laat tot één derde inkoken. Bindt de jus eventueel met wat maïzena of allesbinder
Leg het vlees terug in de jus en laat nog even warm worden
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/draadjesvlees-met-rode-wijn/