Gevulde bladerdeeg lollies
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 20 stuks
Ingrediënten:
  • 2 rollen koelvers bladerdeeg (Tante Fanny’s)
  • geraspte kaas
  • kleine blokjes boterhamworst, ham of salami
  • 20 cake pop stokjes
  • 1 ei, losgeklopt
  • Extra nodig: uitsteekvormpjes
Bereiden:
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Rol het deeg uit en steek er 40 sterren (of andere vormpjes) uit
  3. Leg op iedere ster een cakepop stokje en druk een klein beetje aan
  4. Doe een beetje geraspte kaas en boterhamworst op de ster (een theelepel is voldoende) en leg er een andere ster bovenop
  5. Druk de puntjes zachtjes op elkaar met je vingers.
  6. Gebruik een ander cake pop stokje om de twee deegsterren op elkaar te drukken. Druk vooral goed aan rondom het stokje, zodat dit goed blijft zitten.
  7. Leg de sterren op de bakplaat en bestrijk met het losgeklopte ei
  8. Laat de bladerdeeg lollies in ca. 12 minuten gaar bakken in de oven
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gevulde-bladerdeeg-lollies/