Zoete aardappel met rozemarijn en spek
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2
Ingrediƫnten:
  • 2 zoete aardappels van ca. 300 gram per stuk
  • 2 plakjes ontbijtspek
  • 1 takje rozemarijn
  • olijfolie
Bereiden:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd met een scherp mes de zoete aardappels in. Zorg dat je ze zover mogelijk insnijdt zonder ze Helemaal door te snijden.
  3. Snijd de plakjes spek in stukjes en duw de stukjes tussen de ingesneden aardappels
  4. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en steek ze in de aardappels
  5. Besprenkel de zoete aardappels royaal met olijfolie en leg ze in een ovenschaal
  6. Laat ze in ca. 75 minuten gaar worden in de oven
Recipe by Lovemyfood.nl at https://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/zoete-aardappel-met-rozemarijn-en-spek/