Kipsalade met avocado en ei
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2-3
Ingrediënten:
  • 1 kipfilet
  • ½ rode ui, fijn gesnipperd
  • 1 avocado, in blokjes
  • 2 hardgekookte eieren, afgekoeld
  • 3 eetlepels Hellmann’s mayonaise
Bereiden:
  1. Bestrooi de kipfilet met peper en zout
  2. Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan en bak de kipfilet hierin gaar
  3. Laat de kip iets afkoelen, snijd in kleine stukjes en doe in een grote kom
  4. Hak de eieren grof en voeg toe aan de kip
  5. Voeg de gesneden avocado, ui en mayonaise toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Laat de salade afgedekt koud worden in de koelkast voor je hem serveert
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/kipsalade-met-avocado-en-ei/