Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 4
Ingrediënten:
  • 1 spitskool, in smalle repen
  • 1 ui, grof gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 bekertje crème fraîche (125 gr)
  • 2 eetlepels olijfolie
Bereiden:
  1. Verhit de olijfolie in een grote pan
  2. Fruit de ui en knoflook even aan
  3. Voeg de kerrie en gemberpoeder toe en bak even mee
  4. Doe de spitskool erbij en schep goed door elkaar
  5. Laat onder af en toe omscheppen op laag vuur gaar worden (ca. 20 minuten)
  6. Roer de crème fraîche erdoor en laat even doorwarmen
  7. Breng op smaak met peper en zout
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/gebakken-spitskool-met-kerrie-en-creme-fraiche/