Tagliatelle met Boursin en spinazie
 
Voorbereiden
Bereiding
Totaal
 
Porties: 2
Ingrediënten:
  • 200 gram tagliatelle (of andere pasta)
  • 100 gram ontbijtspek (plakjes)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 kuipje Boursin cuisine met knoflook en kruiden
  • 250 gram cherry tomaatjes
  • 200 gram diepvries bladspinazie, ontdooid
  • 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Geraspte Parmezaanse kaas, voor garnering
Bereiden:
  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Maak terwijl de pasta kookt de saus:
  3. Snijd de ontbijspek in kleinere stukjes
  4. Verhit een klein beetje boter of olijfolie in een hapjespan en bak hierin het spek even aan
  5. Voeg de ui toe en bak mee tot de ui glazig wordt
  6. Voeg de Boursin toe en laat ‘smelten’ tot er een saus ontstaat
  7. Voeg de cherry tomaten, spinazie en pijnboompitten toe en laat goed warm worden
  8. Giet de tagliatelle af en roer door de saus
  9. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas
Recipe by Lovemyfood.nl at http://lovemyfood.nl/lovemyfood.nl/tagliatelle-met-boursin-en-spinazie/